Acasa, Familie

10 idei de cadouri de casă nouă (care să nu te aducă la sapă de lemn)

Dacă prietenii tăi s-au mutat de curând într-o casă nouă și te-au invitat pe la ei, înseamnă că ar fi indicat să nu te duci cu mâna goală. Tocmai din acest motiv ți-am pregătit o listă de cadouri de casă nouă.

Inspiră-te cu încredere:

  1. Cărți

Ajută-i să completeze rafturile goale din bibliotecă cu niște cărți bune. Bănuim că-i cunoști bine și o să-ți fie ușor să alegi genurile lor favorite. Ne înșelăm? Atunci află cât mai repede ce le place să citească. Chiar e un cadou inspirat și care sigur o să le fie pe plac. 🙂

  1. Stație de călcat, umidificator sau aspirator

Sunt cadouri practice, care sigur le vor fi de folos. Cu o stație de călcat vor netezi rufele de două ori mai repede. Și poate în casa nouă se confruntă cu aerul uscat și le-ar prinde un umidificator. Iar un aspirator mai puternic o să le fie de mare folos după petrecerile cu prietenii.

  1. Mobilier de gărdină

O să fie o plăcere și pentru ei să stea afară în nopțile călduroase de vară. O masă cu niște scaune ar fi binevenite într-un balcon cochet. Sau chiar niște șezlonguri, dacă prietenii tăi s-au mutat la casă.

  1. Espressor, cafetieră, râșniță

Și cam tot ce are legătura cu trezitul de dimineață. Dacă nu știi ce fel de cărți citesc prietenii tăi, măcar știi că adoră cafeaua. Dacă tot te duci cu un astfel de cadou, nu uita să iei și un pachet de cafea (boabe, dacă iei râșnița).

  1. Boxă portabilă sau un sistem audio

Cu ocazia asta faceți mai multe petreceri acasă… la ei. Aveți grijă cu volumul, ca prietenii tăi să nu aibă probleme cu noii vecini.

  1. Lampadar sau orice obiect care luminează

E greu să dai greș cu modelul, lampadarele sunt moderne și se potrivesc de minune în dormitor sau în living.

  1. Ceas de perete

Poate fi integrat cu ușurință în orice tip de decor. Încearcă doar să iei unul pe stilul casei lor, retro, vintage sau modern.

  1. Servicii de masă, seturi, pahare

Cadoul clasic, dar niciodată nu sunt prea multe farfurii sau pahare de vin. Așa că poți să mergi la sigur cu un astfel de cadou.

  1. Accesorii decorative

Fie că e vorba de o ramă foto, o vază, suport pentru bijuterii sau alte accesorii, sigur se vor bucura de cadoul primit. Sfatul nostru este să nu te încumeți să alegi un tablou, ai mai multe șanse să nu le placă.

  1. Întreabă-i ce-și doresc

Dacă nu ești convins că o să le iei cadoul potrivit, mai bine îi întrebi ce au nevoie. Poate ai noroc și primești și un răspuns.