Acasa

Ce jocuri trebuie să descarci acum pe telefonul tău Android

jocuri android

Aplicațiile mobile și-au pierdut din farmecul de altădată. Faptul că acum avem sute de mii din care să alegem, iar originalitatea multora dintre ele este nicăieri de găsit ne poate face să devenim mai conservatori. Chiar și în cazul jocurilor, o idee originală este urmată de copii și iterații ce ajung să dăuneze mai mult decât să ajute comunitatea dezvoltatorilor de jocuri. Cu toate acestea, există câteva jocuri Android care merită pauzele sau momentele de plictiseală prin care treci.

PUBG Mobile

Fortnite nu pare să ajungă pe smartphone-urile și tabletele Android prea curând, însă îți poți testa abilitățile cu PUBG Mobile. PLAYER UNKNOWN’S BATTLEGROUND este originalul care a dat o viață nouă jocurilor de tip shooter. Ideea din spatele jocului?

100 de jucători sunt parașutați pe o insulă izolată și puși să se lupte până ce, la fel ca în cazul serialului și filmelor “Highlander”, doar unul mai rămâne în picioare. Jucătorilor le sunt testate abilitățile în cele mai variate moduri: de la tactică, până la dexteritate.

Jocul trece prin campanii variate – de exemplu, în această perioadă aduce câteva elemente din noul film Mission Impossible: Fallout. În cazul în care ai nevoie de mai multe elemente interactive, care să nu te plictisească. PUBG Mobile este gratuit.

Alto’s Adventure

Alto’s Adventure nu este o idee originală, însă grafica și modul în care personajul pe care îl controlezi reacționează la fizica lumii în care trăiește sunt extrem de satisfăcătoare.

Jocul este simplu – parcursul schiorului este automat, sarcina ta fiind de a-l feri de obstacole și de a salva lame. Datorită simplității și a atenției acordate graficii, Alto’s Adventure trebuie să fie pe smartphone-ul tău

Monument Valley

Dacă dorești să evadezi din logica cotidianului, Monument Valley este jocul pe care ți-l recomandăm. Monument Valley se bazează pe minimalismul formelor 3D, o poveste simplă, bazată pe căutare și prin antagoniști enigmatici.

Vei controla parcursul Idei într-o lume în care nimic nu este ce pare. Vei roti elementele pentru a crea forme ilogice, dar care o vor ajuta pe Ida să treacă la următorul capitol al călătoriei sale.

Chiar dacă Monument Valley nu este un joc gratuit, excelenta recepție pe care a primit-o a dus la crearea de noi capitole și de lansarea celui de-al doilea joc din serie.

Lara Croft Go

Lara Croft nu este genul de personaj care să se încurce în puzzle-uri. Însă fix asta te așteaptă dacă alegi să instalezi pe smartphone-ul tău Android jocul Lara Croft Go. Rețeta de succes pe care Hitman Go a aplicat-o se află și la baza acestui joc.

Ai la dispoziție peste 115 puzzle-uri în care Lara trebuie să rezolve puzzle-uri, să omoare monștri și să parcurgă o lume demult uitată. Grafica este excelentă, coloana sonoră la fel, iar jocul trece printr-o perioadă de -80% reducere!

Super Mario Run

Nostalgicii nu vor aștepta prea mult pentru a descărca Super Mario Run. Jocul are toate elementele de care ne aducem aminte cu drag: perspectiva 2D, Mario, Luigi, Toadette, Yoshi, multe monede și rivalii clasici.

Jocul este disponibil gratuit, însă cumpărarea pachetului adițional asigură deblocarea tuturor modulelor Super Mario Run. Merită? Dacă ai petrecut ore întregi în copilărie încercând să treci de nivelul subteran, bineînțeles că da!

Photo by David Grandmougin on Unsplash

Comentarii: