Acasa, Beauty, Familie

5 cele mai stylish costume de baie pe care trebuie să le ai

Vara asta trebuie să fii pe val…și la propriu și la figurat. Dar nu oricum, ci cu un costum de baie care să-ți pună în evidență corpul și bronzul. Știm că ai o misiune grea când trebuie să decizi care e cel potrivit pentru tine, mai ales când ai de ales din o mulțime de modele, culori și imprimeuri. Dar ca să-ți facem alegerea mai simplă, am făcut o selecție din cinci tendințe principale:

1. Floral

Poate nu e o noutate, dar florile vor rămâne întotdeauna în trend vara. Ele îți oferă un look sexy, dar și romantic în același timp. Dacă sunt pe gustul tău, alege-ți modelul preferat.

2. Dungi și buline

Se poartă ambele, rămâne doar să-ți alegi modelul preferat. Să-ți spunem un secret: bulinele dau senzația de volum în zona bustului, dungile verticale subțiază siluetă, iar dungile orizontale avantajează persoanele care au șoldurile înguste.

3. Retro

Costumul de baie retro se bucură de o revenire spectaculoasă. Accesorizează-te cu o pălărie cu boruri largi, cercei imenși și două brățări late. Te vei face remarcată la plajă cu stilul tău sofisticat.
        

4. Sporty

Accentele sport sunt în trend vara asta și le regăsim chiar și-n costumele de baie. Fie că e vorba despre sutienul tip bustieră sau bandă. Pune-ți o șapcă și o pereche de ochelari și lentile colorate, pentru un look și mai cool. 🙂

5. Întreg

Costumul de baie întreg rămâne în tendințe și vara asta. E perfect pentru că ascunde abdomenul și lungește silueta. Îl poți purta ziua la plajă, dar și seara la o petrecere la piscină.

Nu uita de crema cu SPF! 🙂