Acasa, Beauty

5 moduri în care îți poți schimba look-ul fără să te tunzi

Vrei să faci o schimbare, dar încă nu ai curaj? Ar fi minunat dacă te-ai putea tunde periuță și, în cazul în care nu-ți place să poți da undo, dar opțiunea asta nu este (deocamdată) disponibilă. Dacă îți dorești să ai un alt look, pe care să-l obții fără să te întrebi în gând cât stai pe scaunul stilistului Doamne, ce-o ieși?!, iată cinci idei pe care le poți pune în practică fără teamă:

Nuanțator

Truc la-ndemână, aplicarea unui nuanțator îți va schimba look-ul. E drept că nu te poți face blondă din brunetă cu ajutorul lui, însă rezultatele vor fi remarcate de cei din jur. Alege o nuanță îndrăzneață, se va duce oricum după câteva spălări. Cine știe, poate o să-ți placă atât de mult, încât vei apela apoi la o vopsea permanentă.

Bucle

Feminine și jucăușe, buclele perfecte pot fi făcute acum și acasă cu ajutorul unor mulțime de aparate de îngrijire personală. De la bigudiuri la ondulatoare complet automate, de la plăci de păr până la uscătoare de păr cu tot felul de accesorii, aici găsești o selecție completă de ustensile minunate. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai seama cu care dintre ele te-ai descurca cel mai bine!

Suvițe

Marele lor avantaj este acela că pot fi făcute în fel și chip. Pe toată lungimea părului, doar la vârfuri, asimetrice, într-o singură culoare sau într-o combinație potrivită. Stilistul tău este cel care va ști ce ți se potrivește cel mai bine în funcție de culoarea naturală a părului tău, a ochilor și a pielii. În cazul în care simți că ce a ieșit nu e deloc potrivit cu tine, e simplu să-ți vopsești înapoi părul într-o singură nuanță.

Breton fals

Chiar dacă e vorba de un breton mai lung, până la jumătatea obrajilor, e posibil să îți ia ceva timp să te obișnuiești cu ideea că te vei tunde. Nu-i nimic, până atunci îți poți face o idee despre felul în care o să-ți stea dacă îți faci un breton fals!

Împletituri

Greu de crezut că ceva perfect o să-ți iasă din prima, însă cu puțină atenție și exercițiu vei putea să-ți faci împletituri inedite. Fie că optezi pentru unele lejere sau, dimpotrivă, pentru altele fixe, vei vedea că cei din jur le vor remarca și îți vor face complimente.

Tu ce ai încerca din astea?