Beauty

Visezi la bucle perfecte? Vezi cum să-ți alegi peria rotativă!

De câte ori te întorci de la coafor te simți cea mai frumoasă fată din lume? Adori senzația asta și-ai vrea să te bucuri de ea cât mai des? Înseamă că a venit timpul să încerci peria rotativă. Are același efect, dar te va ajuta să economisești timp și bani.  Dacă și tu îți dorești una, uite cât de simplu e să ți-o alegi.

  1. Păr ud sau uscat

Unele perii coafează părul ud, altele părul uscat, dar găsești și perii care fac treabă bună în ambele situații. Folosește filtrele din partea stângă a site-ului și alege varianta pe care o preferi.

  1. Învelișul

Ține cont și de înveliș. Unele perii îl au din crom, altele din turmalin sau ceramică.

Crom. Ai putea fi înclinată să alegi o  perie cu înveliș din crom, fiind ceva mai ieftină. Ai grijă însă că suprafața lui dură poate agăța firele de păr și ți le poate rupe.

Turmalină. Învelișul din turmalin este mai scump, dar partea bună e că se încălzește repede și degajă ioni negativi, care au efect anti-electrizare.

Ceramică. Cele din ceramică se încălzesc repede, mențin temperatura constantă și nu ți se încurcă în păr.

Combinație turmalin + ceramică. Există perii care combină turmalinul cu ceramica, iar asta face părul să se usuce mai repede, deci tu te coafezi rapid.

  1. Tipul de peri

E important ca perii să fie flexibili, ca să nu ți se încurce în păr, dar totodată suficient de fermi, încât să poată întinde firele de păr.

  1. Grosimea periei

Ce fel de bucle vrei să obții? Cu periile mai subțiri, obții bucle mai mici și sunt recomandate pentru părul scurt. Cu cele groase, onduleuri mari, naturale și volum. Unele branduri însă oferă mai multe tipuri de perii la același produs, așa că le poți testa.

Comentarii: