Casă și grădină, Dietă și sănătate

Cauți un nou hobby? Uite ce canale YouTube să urmărești

YouTube este un mijloc foarte bun de a învăța noi lucruri. Dacă un nou hobby își face loc în viața sau dacă vrei să găsești unul și vrei să înveți mai multe, avem pentru tine câteva canale care cu siguranță te vor face să te îndrăgostești de noua ta pasiune.

Gastronomie

Cu siguranță ți-ai dorit să fii mai bun în bucătărie. Însă majoritatea canalelor au cam același format. Dacă vrei să înveți să gătești mâncărurile pe care le vezi în filme și seriale, Binging with Babish este canalul la care trebuie să te abonezi. Ai rețete de tot felul: de la mâncărurile din Westeros, până la cheeseburger-ul pe care Samuel L. Jackson l-a mâncat înainte să predice în Pulp Fiction:

Design interior

Nu strică niciodată să adaugi un plus de stil și de culoare propriei case. Cum nimeni nu mai citește reviste, iar Pinterest este o mare interminabilă de sugestii, YouTube îți vine din nou în ajutor. Canalul Apartment Therapy îți oferă toate ideile de care ai nevoie. De la aranjarea mobilei, până la facerea eficientă a bagajului.

Dans

Dacă “stânga unu, dreapta doi” este extrem de plictisitor, dar n-ai avut niciodată curajul să încerci ceva mai complex decât o horă, YouTube e locul perfect pentru a învăța să dansezi. Și acest hobby are parte de o selecție extrem de mare de canale. În funcție de ceea ce preferi, este posibil ca următorul canal să nu fie placul tău. Cert este că Matt Steffanina este cel mai urmărit canal de dans de pe YouTube. În cazul în care te întrebi de ce, ia-ți o pereche confortabilă de pantofi și învață de la Matt:

Fotografie

Simți că fotografiile făcute cu telefonul mobil nu sunt chiar atât de bune? De cele mai multe ori, vina nu este a aparatului. Din fericire, mulți fotografi își dedică timpul educării celor care se află la început de drum. Tony și Chelsea Northrup sunt un cuplu de fotografi ce au depășit recent borna de 1 milion de abonați. Motivul? Stilul foarte clar și concis de a explica bazele fotografiei, precum și recenziile obiective sunt două care merită menționate.

Videografie

Popularizarea YouTube a mărit interesul pentru crearea clipurilor video de calitate. De la vloggeri, la revieweri, toți sunt într-un continuu proces de învățare. Mulți videografi au pornit la drum ca fotografi și, de aceea, urmărindu-i veți învăța inevitabil și câteva lucruri despre fotografie. Unul dintre cei mai populari oameni pe care trebuie să îi urmărești este Peter McKinnon. Canadianul îmbină foarte bine stilul unui tutorial cu vlogging-ul, motiv pentru care acum creează clipuri video pentru peste 1.5 milioane de abonați:

Fitness

Niciodată nu este prea târziu să te apuci de mișcare. Cu echipamentul potrivit și un antrenor pe măsură, rezultatele pot să apară în câteva săptămâni. Dacă te-ai apucat deja de mișcare, dar nu ai o direcție clară, aruncă o privire pe canalul FitnessBlender. Vei găsi programe de antrenament de 4 și 8 săptămâni care îți vor transforma corpul:

Tu ce lucruri ai învățat de pe YouTube?