Tech

Ce jocuri iOS trebuie să încerci imediat!

jocuri ios

Ai câteva minute libere? Atunci ai timp să încerci unul dintre cele mai bune jocuri pe care le poți găsi în App Store. Dintre toate jocurile care încearcă să-ți câștige simpatia, următoarele 5 sunt un must have.

Fortnite

Cât de popular poate fi acest joc? Din moment ce Antoine Griezmann, atacantul Atletico Madrid, a celebrat golul într-o manieră specifică jocului “Fortnite”, am răspunde cu “cel mai popular”.

Mecanismul jocului este simplu: ești parașutat pe o insulă plină de resurse, unde trebuie să-ți dobori toți adversarii. Ai la dispoziție o sumedenie de arme, capacitatea de a-ți croi propriul drum pe hartă și grafică ce face din Fortnite un joc mai prietenos decât PUBG.

După ce termini sesiunea de Fortnite pe iOS, îl poți continua atât pe PC, cât și pe PlayStation, XBOX One sau Nintendo Switch.

Asphalt 9: Legends

Există două tipuri de gameri: cei care apreciază realismul unui joc de tip racing și restul. Pentru cei din urmă, Asphalt 9: Legends este jocul perfect pentru micile pauze. Fie că intri în modul de carieră, fie că dorești un quick race, Asphalt 9 are toate ingredientele necesare unui joc de succes.

De la mașini desenate în detaliu, la cascadorii spectaculoase, până la peisaje ce fac din joc cu adevărat global. Având în vedere că Asphalt 8 a stat foarte mulți ani în producție, ne putem aștepta ca a noua iterație să fie de lungă durată.

Tiny Wings

Multe dintre cele mai populare jocuri iOS sunt dezvoltate de studiouri specializate. În cazul Tiny Wings, vei vedea munca unui singur om. Grafica, mecanica jocului, efectele audio și coloana sonoră sunt create de o singură persoană.

Premisa jocului este simplă: ești o pasăre cu aripi mici, deci care nu poate să zboare. Din fericire, lumea este plină de dealuri care te vor ajuta să zbori de pe o insulă pe alta.

Pe lângă modul single player, Tiny Wings introduce alte trei păsări cu care te poți lua la întrecere. Asta dacă Asphalt 9 nu ti-a potolit setea de racing. Tiny Wings se află în App Store de 7 ani, iar faptul că se află în continuare în topul preferințelor utilizatorilor de iPhone și iPad este un testament al succesului pe care îl poate atinge un singur om.

HQ Trivia

Întrerupem un pic șirul jocurilor pe care le poți încerca într-o pauză. HQ Trivia este un exemplu foarte neobișnuit în topul jocurilor specifice platformelor mobile. Pentru început, acesta poate fi jucat doar de două ori pe zi. Mai departe, jocul presupune bune cunoștințe de cultură generală. În al treilea rând, ai un timp limitat de a răspunde întrebărilor. Așadar, de ce este atât de popular?

Cei care răspund corect tuturor întrebărilor vor câștiga bani. Scott Rogowsky este cel pe care îl puteți vedea punând întrebările de fiecare dată, iar mai jos îl vedeți explicându-i lui Stephen Colbert de ce HQ Trivia este atât de popular:

Candy Crush Saga

Regele suprem al jocurilor de câteva minute rămâne (fie că ne place sau nu) Candy Crush Saga. S-au făcut studii despre dependență, prietenii s-au destrămat în urma cererilor de vieți în plus, iar bomboanele au cunoscut un nou val de popularitate.

Cu toate astea, nu putem nega calitatea jocului și abilitatea sa de a convinge prin grafică și coloană sonoră. La fel ca zahărul, Candy Crush Saga trebuie consumat cu moderație.

Tu ce jocuri ai pe iPhone-ul sau iPad-ul tău?

Photo by Josh Felise on Unsplash