Tech

4 jocuri PlayStation 4 pe care le așteptăm cu nerăbdare în perioada următoare

playstation 4

E timpul să sufli praful de pe consola ta PlayStation 4 și să pui controller-ul la încărcat! Perioada următoare se anunță foarte plină pentru pasionații de gaming, iar platforma PlayStation se pregătește de noi jocuri.

FIFA 19

Ce-ar fi un început de campionat fără un nou joc FIFA? EA Sports lansează an de an o versiune îmbunătățită a simulatorului de fotbal, iar cea din acest an aduce câteva îmbunătățiri semnificative. Pentru cei care stau minute în șir să ajusteze tactica echipei, EA Sports a adăugat noi opțiuni. În plus, UEFA Champions League va face parte din campionatele în care poți alege să joci.

FIFA 19 va fi disponibil pentru PlayStation 4 începând cu 28 septembrie 2018. Nu rămâne de văzut decât dacă EA Sports va schimba tricoul lui Cristiano Ronaldo.

Red Dead Redemption II

Westernurile nu se numără printre preferatele gamerilor, însă un nume face excepție: Red Dead Redemption. Ceea ce a început ca o ambiție foarte mare a celor de la Capcom s-a terminat într-un joc de succes pe care Rockstar l-a lansat în 2010.

Red Dead Redemption a fost apreciat pentru universul Vestului Sălbatic, al poveștii și al gameplay-ului foarte bun pe partea de shooting. Rockstar a revenit un an mai târziu cu un DLC ce aducea zombies și o nouă poveste.

A doua parte a jocului, Red Dead Redemption II a suferit deja o amânare, însă Rockstar promite că îl vom vedea la rafturi începând cu data de 26 octombrie.

Spider-Man

După ce Peter Parker a fost revitalizat prin interpretarea foarte bună a lui Tom Holland în filmele Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming și Avengers: Infinity War, cel mai popular supererou din toate timpurile se pregătește să revină pe PlayStation 4.

Fanii vor avea la dispoziție un New York prin care Spidey poate să umble nestingherit, precum și un gameplay care testează de luni bune răbdarea tuturor.

Vestea bună este că fix în această săptămână Sony a anunțat că statusul dezvoltării jocului “Spider-Man” este “GOLD”, adică terminat. Vestea și mai bună este că jocul va fi disponibil începând cu data de 7 septembrie 2018.

The Last of Us, Part II

Majoritatea jocurilor fac tot posibilul să emuleze stilul narativ al filmelor de pe marele ecran. The Last of Us, jocul dezvoltat de Naughty Dog, lansat în 2013, este considerat drept unul dintre cele mai bune exemple.

Prima iterație a avut toate ingredientele necesare unui succes: o calamitate la nivel mondial, explorarea condiției umane, dialoguri excelente și un gameplay cu care ne-am obișnuit încă de pe vremea primelor jocuri Uncharted.

Al doilea joc plasează acțiunea 5 ani mai târziu și este deja aclamat pentru inteligența artificială a inamicilor, grafica îmbunătățită și noile personaje. Din păcate, va trebui să așteptăm până pe 31 decembrie să-l avem pe propriile console.

Tu ce joc pentru PlayStation 4 aștepți?

Photo by Caspar Rubin on Unsplash