Acasa, Beauty

Scapă de celulită în 5 pași

Te confrunți cu celulita inestetică , nu ești singura, mai bine de 80% dintre femei se confuntă cu aceeași problemă. Știu că-ți dă bătăi de cap, dar este doar un rezultat al acumulării de grăsime în celulele adipoase așa că poți scăpa de ea în 5 pași (nu neapărat) simpli:

  1. Mănâncă sănătos

Mâncarea sănătoasă e primul „ingredient” pe care trebuie să-l incluzi în lupta cu celulita. Proteinele, legumele, fructele și ouăle sunt cele care iau locul mâncărurilor grase, semipreparatelor, dulciurilor și mâncărurilor de tip fast-food. Fii consecventă în a păstra echilibrul în alimentație și vei vedea cum apar și rezultatele.

  1. Hidratează-te

Încearcă să bei doi litri de apă pe zi. Apa elimină toxinele din corp, stimulează circulația și ajută la îmbunătățirea drenajului limfatic. În plus, pielea ta o să fie hidratată și fină. 🙂

  1. Antrenează-te

Aliatul puternic cu care poți lupta împotriva celulitei este sportul. Te ajută să slăbești, să te tonifiezi și să scapi de „coaja de portocală” de pe corp. Mergi pe jos sau cu bicicleta, aleargă, sari coarda, alege să faci execiții pentru zona fesierilor, șoldurilor și coapselor. Pune-ți mușchii în mișcare!

  1. Împrietenește-te cu masajul

Este eficient, îl poți face singură acasă sau într-un salon specializat. Dacă alegi să ți-l faci singură acasă, trebuie să știi că trebuie făcut zilnic. Ca să-ți fie mai ușor, alege un aparat de făcut masaj. O să ai în scurt timp rezultate vizibile.

  1. Folosește crema anticelulitică

De una singură nu face minuni, dar împreună cu pașii de mai sus, vei vedea că celulita care te-a enervat până acum începe să dispară.

 

Cu un pic de efort rezultatele nu vor întârzia să apară. Fii perseverentă!