Tech

Toate modurile în care poți avea Netflix pe televizorul tău

Te-ai săturat de pauzele publicitare care întrerup filmele și serialele când ți-e lumea mai dragă? Ai colegi care vorbesc tot timpul despre cele mai noi seriale? Ai chef să vezi un întreg sezon într-o singură zi? Grila de programe TV nu îți pot oferi acest lucru, însă serviciile de streaming da. Cel mai popular dintre ele este Netflix, este disponibil în România și poate ajunge pe televizorul tău foarte ușor. Iată cum.

Televizor Smart

Prima și cea mai ușoară soluție este cea a unui televizor smart. Prețurile de pornire sunt mult mai jos de 1000 de lei pentru diagonale potrivite unei camere mici. Avantajul unui televizor smart este că Netflix este disponibil de la prima utilizare, iar actualizările lansate de către americani vor ajunge foarte repede la tine.

Cât privește selecția conținutului video, aceasta crește în fiecare lună, noi seriale fiind așteptate de către fani.

Media Player Smart

Dacă ai deja un televizor la care nu vrei să renunți, dar îți dorești un suflu nou, un media player smart este cea mai bună soluție. Fie că alegi variantele ce rulează Android, fie că mergi pe celebrele Apple TV sau Roku, un astfel de accesoriu este, în esență, noul creier al televizorului tău. Iar pentru că Netflix este cel mai popular serviciu de streaming al serialelor și filmelor, poți fi mai mult ca sigur că acesta se va regăsi în majoritatea acestora.

Chromecast

Unii preferă să nu se încurce în multe cabluri, update-uri de aplicații sau într-o telecomandă suplimentară. Pentru aceștia, Google Chromecast este cea mai bună versiune. Disponibil atât în versiune Full HD, cât și 4K, Chromecast se conectează cu ușurință la televizorul tău și la rețeaua WiFi. Mai mult, dacă nu ai la dispoziție un port USB pe televizorul tău, Chromecast poate fi alimentat direct la priză.

Toate actualizările sunt controlate prin intermediul smartphone-ului, iar cele mai populare aplicații sunt deja folosite de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Însă cel mai mare avantaj este prețul: aproximativ 200 de lei pentru versiunea Full HD și în jur de 400 de lei pentru cea 4K.

Cablu HDMI pentru laptop

Dacă urmărești o investiție minimă pentru a aduce Netflix pe televizorul tău, atunci un simplu cablu HDMI este primul lucru la care trebuie să te gândești. Accesezi Netflix de pe laptopul sau calculatorul tău conectat prin HDMI la televizor și din câteva click-uri te bucuri de seriale și filme. Ce-i drept, controlarea din telecomandă este imposibilă, însă ce mai contează atunci când suma cheltuită este de câteva zeci de lei (uneori nici măcar atât) și nu sute?

Tu ce metodă folosești pentru a urmări filmele și serialele Netflix pe televizor?

Photo by freestocks.org on Unsplash