Tech

Accesorii care fac din iPad-ul tău un veritabil laptop

accesorii ipad

Laptopurile au devenit din ce în ce mai ușoare și mai subțiri. Cu toate astea, nu se pot compara cu portabilitatea unei tablete. Datorită îmbunătățirilor software și a sistemelor de operare, tabletele de nouă generație pot face majoritatea lucrurilor pe care le-ai aștepta de la un calculator clasic.

Una dintre cele mai populare tablete, iPad, beneficiază de sute de mii de aplicații special concepute pentru ecranul mai mare. De la editare video, până la crearea de documente, iPad poate fi un companion de încredere în fiecare zi. Totuși, dacă experiența utilizării nu te mulțumește pe deplin, iată ce accesorii iPad îți trebuie pentru a avea un veritabil laptop.

accesorii ipad
Photo by eleven x on Unsplash

O tastatură de încredere

Tastatura digitală a unui iPad este printre cele mai bune de pe piață. Dacă vrei să ai o experiență cu adevărat productivă, ai nevoie de o tastatură fizică. Din fericire, ai nenumărate opțiuni din care poți alege. Prima opțiune este tastatura fabricată chiar de către Apple.

Smart Keyboard-ul Apple este cea mai bună opțiune în cazul în care ai un iPad Pro. Se mulează perfect pe liniile tabletei și nu ai nevoie să o încarci, puterea fiind transferată direct prin Smart Connector. Dezavantaje? Prețul este piperat pentru mulți.

Din fericire, ecosistemul de accesorii iPad este atât de variat, încât găsirea tastaturii potrivite este doar o chestiune de timp. Mai mult, poți arunca o privire și peste gama de tastaturi Bluetooth, majoritatea fiind compatibile cu un iPad.

accesorii ipad
Photo by Tyler Franta on Unsplash

O husă care îți subliniază stilul

Husa este, de cele mai multe ori, primul accesoriu pe care ni-l cumpărăm. Fie că vrem să ne protejăm tableta sau smartphone-ul, fie că ne dorim acel strop de personalizare, oferta de huse este mai bogată ca niciodată.

Primul lucru la care trebuie să fii atent este calitatea materialului. Până la urmă, acesta este responsabil atât de look, cât și de gradul de protecție. Cel mai bun sfetnic este rămâne în continuare secțiunea de comentarii și recenzii.

Rămâne să mai stabilești ce tip de husă dorești: pouch, book cover sau cu stand inclus.

accesorii ipad
Photo by Jonah Pettrich on Unsplash

O boxă wireless pentru o coloană sonoră care să te facă mai productiv

Orele de lucru trec mai repede cu melodiile preferate. Iar melodiile preferate sună mai bine cu o boxă wireless capabilă să redea tot spectrul audio. La fel ca în cazul huselor, gama de boxe wireless este plină de modele ce acoperă orice gust în materie de caracteristici audio, design și, în mod crucial, preț.

Pentru câțiva zeci de lei poți alege o boxă wireless ce va fi un veritabil upgrade audio, iar dacă pui preț pe calitatea audio, cele mai mari branduri audio se bat pentru a-ți câștiga încrederea. Printre cele mai cunoscute sunt cele de la Ultimate Ears, JBL, Sony, Bose și Beats.

accesorii ipad
Photo by iMore

Adaptoare

Deși are un singur port, posibilitățile de a conecta un iPad la alte dispozitive sunt numeroase. De exemplu, prin intermediul unui adaptor Lightning – USB, poți conecta aparatul foto și descărca fotografiile direct în iPad. Același lucru este posibil și prin intermediul adaptorului Lightning – SD. Dacă îți place să compui muzică, același adaptor Lightning – USB te va ajuta să conectezi un microfon mai bun sau chiar o claviatură MIDI. Împreună cu aplicația GarageBand, iPad-ul devine o tabletă extrem de versatilă.

Nu în ultimul rând, Apple oferă posibilitatea de a reda conținutul ecranului pe un televizor sau pe un monitor mai mare prin intermediul adaptorului Lightning – HDMI.

Ce accesorii iPad ai pe lista de cumpărături?

Photo by Lost Co on Unsplash